JUBILEUM

Je bent van harte uitgenodigd om op zondag 7 oktober

het vijfjarig bestaan van Sisters met ons te vieren!

Het voelt bijna onwerkelijk, zo hard is de tijd gegaan! Maar Sisters zit op haar eerste jubileum! Afgelopen 5 jaar heb ik door heel Nederland gereisd om de leukste items te kopen en heb ik ontzettend veel leuke mensen ontmoet in de winkel! Bedankt dat jullie elke keer weer langskomen en mijn winkeltje laten voortbestaan. Deze mijlpaal wil ik graag met jullie vieren, daarom hoop ik dat jullie komen naar Sisters feestje op zondag 7 oktober. 

Je bent van harte uitgenodigd om op zondag 7 oktober het vijfjarig bestaan van Sisters met ons te vieren! Naast een nieuwe collectie hebben we wederomontzettend veel kortingen. Je shopt de leuke items met 10%20% of zelfs 30%korting!! In welke vorm de korting plaats gaat vinden gaan jullie nog zien, maar het thema confetti en ballonen komt erin terug.  

Naast alle kortingen geven wij 3x €10 tegoedbonnen cadeau! Op Facebook plaatsen wij iedere week een vraag over Sisters. Ben jij de eerste die het juiste antwoord geeft? Dan win jij 1 van de tegoedbonnen. Deze zijn op het feestje te verzilveren. Houd dus onze Facebook pagina in de gaten. En een feest is geen feest zonder muziek en lekkernijen, dus uiteraard hebben we daar ook voor gezorgd! 

Wanneer? Zondag 7 oktober 2018
Waar? Bij Sisters natuurlijk! Oudegracht 224 te Utrecht
Hoe laat? Van 12:00 – 17.00
Wat? eerste JUBILEUM Sisters
Voor wie? Iedereen is welkom!
Dresscode? Je favoriete Sisters item

Wij kijken ernaar uit om jullie feestelijk te ontvangen op zondag 7 oktober!

Comments are closed.

Betaalbare tweedehands merkkleding in hip hartje Utrecht.