Stylingworkshops Utrecht

Stylingworkshops Utrecht
Stylingworkshops
Wil je meer weten over styling, wat voor figuurtype jij hebt, welke kleuren je het meest flatteren en hoe je verschillende items en stijlen kunt combineren? Kom dan naar onze stylingworkshops.
Deze workshops worden gegeven door een professionele styliste in ons pand aan de Oudegracht. Workshops kunnen geboekt worden voor groepen vanaf zes personen. Naast onderstaande workshops kunnen we ook een workshop op maat en op locatie aanbieden.

Stylingworkshop de basis
In deze workshop leer je wat voor figuurtype jij hebt en welke snitten en patronen jouw figuur het best doen uitkomen. Ook laar je welke kleuren je het meest flatteren en hoe je ze kan combineren.

Secondhand en vintage Shopping Tips & Tricks
Tweedehands is hip! En dat is logisch, het is betaalbaar en het geeft veel voldoening om een origineel item op de kop te tikken. Maar hoe vind je je weg in een tweede hands winkel? Wat zijn de verschillen met winkelen in een reguliere modewinkel? Hoe vind je kwaliteitskleding in het grote aanbod? Al deze vragen en meer komen aan bod tijdens deze workshop. Je gaat naar huis vol inspiratie en met een berg praktische tips.

 

Dresscode ontcijferen 
Ben je uitgenodigd voor een huwelijk of een ander sjiek feest? Leuk, maar wat moet je aan? Als jij nerveus wordt van een dresscode op een uitnodiging dan is deze workshop een geschenk uit de hemel. De dresscodes worden door onze styliste praktisch aan je uitgelegd en we kijken samen hoe jij de dresscode op een persoonlijke manier invulling kunt geven.

 

 

{ Meld je aan voor de nieuwsbrief om

op de hoogte te blijven van onze workshops! }

Meer weten over workshop op maat?

Mail ons via het contactformulier.

Comments are closed.

Betaalbare tweedehands merkkleding in hip hartje Utrecht.